Hoe werken wij

Voor veel ondernemers een last, die hen weerhoudt van wat ze het liefste doen: ondernemen. Natuurlijk, een goede financiële administratie is een must. Voor de financiële en fiscale verantwoording bijvoorbeeld of voor het aanvragen van een financiering.

Maar de financiële administratie is ook een bron van informatie en kan veel inzicht geven in het functioneren van de onderneming. Dit cijfermatig inzicht geeft een helder handvat om de onderneming bij te sturen in de gewenste richting.

Onze werkzaamheden zullen zoveel mogelijk plaats vinden binnen onze kantoorruimte. Desgewenst kunnen onze werkzaamheden ook binnen uw bedrijf plaatsvinden. De werkzaamheden zullen in overleg met u worden ingepland.

Onze organisatie kent korte lijnen. Dit werkt efficiënt om oplossingen te bieden op financieel gebied. We denken met onze klanten mee en er wordt gewerkt vanuit een resultaatgerichte aanpak. Welke dienstverlening u ook voor ogen heeft, onze flexibele manier van werken garandeert u op elk gewenst moment een passend antwoord.

Uiteraard kunt u er van verzekerd zijn dat wij al uw bedrijfsgegevens volledig discreet zullen behandelen. Niets hiervan zal zonder uw toestemming naar buiten komen.